Onze partners

Bij RISKID geloven wij in het samenwerken met partners om samen verder te komen in de business. Als u in ons risicomanagement concept geloofd, dan zijn wij op zoek naar u. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Nederland

Palladio

Palladio groep is de partner van de (semi-)overheid voor de integrale besturing en beheersing van organisaties, programma’s en projecten in de fysieke leefomgeving. Wij bedenken, regisseren en doen. Dit doen we altijd met de inhoud als vertrekpunt en met partnership als uitgangspunt.

Lees meer

ITDS

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Sinds 1998 werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Deze ervaring combineren we met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing. Want op dat snijvlak liggen de oplossingen die het verschil maken.

 

Lees meer

Improven

De naam Improven is een samenvoeging van Improve, Prove en Proven. Wij verbeteren klantprestaties, met aantoonbare resultaten en met een bewezen aanpak die we op maat maken voor elk klantvraagstuk. Onze belofte “Het kan altijd beter!” zit in ons DNA.

Lees meer

Hello risk

Hello risk regelt dat ondernemers grip krijgen op hun risico’s. Grip op risico’s betekent dat een ondernemer geen onnodige risicokosten heeft en dus zijn bedrijfscontinuïteit beter gewaarborgd heeft. Door de werkwijze van hello risk wordt vanaf de start van een opdracht de werkvloer actief betrokken en hierdoor ontstaat er commitment en bereidheid om te veranderen. Door het gebruik van o.a. RISKID bespaart de ondernemer ook nog eens tijd omdat het gehele proces online uitgevoerd kan worden. In deze online tijdperk is dat een mooie ontwikkeling die wij graag ten dienste stellen van onze opdrachtgevers. Hello risk voert haar opdrachten uit op het brede speelveld van risicomanagement, bedrijfscontinuïteit en AVG implementaties.

Lees meer

phbm

Hoe realiseer je geslaagde projecten? Door de mens centraal te stellen in alles wat je doet. Projecten worden immers door en voor mensen gecreëerd. Naast vakinhoudelijke kennis, investeren we veel tijd en energie in persoonlijke ontwikkeling. Leiderschap, noemen we dat.

Om geïnspireerd te blijven en steeds de juiste adviseurs voor onze klanten in te kunnen zetten, zorgen wij voor een werksfeer waarin respect voor elkaar en plezier in het werk voorop staan. Wij hebben elk onze eigen kwaliteiten en vullen elkaar aan met onze kennis en ervaring.

Lees meer

nSEC/Resilience

nSEC/Resilience is ervan overtuigd dat, met behulp van de recente technologische ontwikkelingen, het mogelijk is om het testvak naar het volgende niveau te brengen.

Met onze ervaring en kennis als basis, brengen we relatief complexe test gerelateerde services zoals Security testen en Performance testen naar de markt op een meer transparante en toegankelijke manier, zonder toezeggingen te doen aan kwaliteit. Daarbij zien we het beheersen van verschillende testdisciplines als een versterkende factor op elke individuele discipline.

Lees meer

NEVI

Al 60 jaar is NEVI gegrepen door het inkoopvak. NEVI gelooft dat professionele inkoop de BV Nederland verder helpt. Daarom investeren ze in mensen, in onderzoek en in praktisch toepasbare kennis. NEVI wilt (toekomstige) inkoopprofessionals inspireren en ondersteunen. Op ieder carrièremoment. Relevant met impact. Dat is de ambitie die ze hebben. Op kennis- en opinievlak bijdragen aan de professionaliteit van inkoop. Samen met de inkoper het verschil maken in de business en de maatschappij.

Lees meer

Canada

Charles McCabe Enterprises

CME Inc. is een Noord-Amerikaans adviesbureau met een ondernemingsperspectief van risicobeheer dat besluitvormers helpt onzekerheden te begrijpen en te behandelen door risicobeoordelingen van belangrijke beslissingen, projectplannen en strategische plannen voordat deze worden geïmplementeerd. Ze bieden workshops voor risicobeheer en helpen bij de inzet van risicobeheersingskaders. Gedurende 2017 helpt CME Inc. een kleine voedseldistributiefaciliteit in Ontario, Canada bij het implementeren van ISO 31000.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Charles McCabe, (647) 668-3019, cmccabe@risk-management.ca

Lees meer

Maleisië

Sterling Group

Gezien meer dan dertig jaar van intensieve vormende jaren, heeft Sterling zich ontwikkeld tot een van de lokale marktleiders in de risico- en verzekeringssector. In de loop der jaren staat Sterling erom bekend dat het op maat gemaakte verzekeringsadvies- en adviesdiensten aanbiedt via haar verzekeringsmakelaar Sterling Insurance Brokers.

Om gelijke tred te houden met de groeiende vraag, heeft Sterling nu een sterke positie verworven buiten het verzekerings- en risicobeheer, in het aanbieden van financiële advies- en IT-oplossingen om te voorzien in complete zakelijke oplossingen voor haar klant met zeer technische en gespecialiseerde producten en diensten.

Geleid door diezelfde visie en gevoed door de passie voor het leveren van producten en diensten van de hoogste kwaliteit, werkt Sterling onlangs samen met TeamSupport om RISKID op de lokale markt te brengen.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Nurul Nadheerah Mohd Firdaus Ng, + 6012-8272801, nurul@sterlinggroup.com.my

Lees meer

Brazilië

Vicenzi Santiago

Vicenzi Santiago is een bedrijfsadvieskantoor met hoofdkantoor in São Paulo, Brazilië, met als doel organisaties te begeleiden naar passende niveaus van volwassenheid in risicobeheer en corporate governance die waardecreatie en bescherming voor aandeelhouders en de samenleving bevorderen. VS is gespecialiseerd in een sterk gereguleerde Braziliaanse markt en werkt actief samen met RISKID om de markt voor risicobeheersoftware in Brazilië te ontwikkelen en de optimale manier te vinden om organisaties te ondersteunen in hun risicobeheerprocessen voor ondernemingen met RISKID.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Carlos Santiago, +55 (11) 97692-1108, carlos@vicenzisantiago.com of bezoek www.vicenzisantiago.com

Lees meer

Australië

Risk Communication Australia

Risicocommunicatie Australië helpt bedrijven, overheden en het publiek om effectief te communiceren en weloverwogen beslissingen te nemen over risico’s. Wij zijn gespecialiseerd in sociaal-politiek risicobeheer door middel van diensten en ondersteuning in bedrijfsstrategieën, risicocultuur, organisatorische capaciteit en prestatieverzekering.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Paul McLeod, +61 (0) 499 080 094, paul.mcleod@riskcommaus.com.au

Lees meer

Finland

RiskTracer

RiskTracer is een adviesbureau gespecialiseerd in supply chain risico’s. We produceren risicobeoordelingen om de betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit van supply chains te verbeteren. RiskTracer maakt gebruik van eigentijdse methoden voor risicobeoordeling die participatief zijn en via internet worden uitgevoerd. Vandaar dat de beste en actuele informatie snel wordt opgehaald voor de behoefte van het ontwikkelingsproject van de klant.

Ons proces levert onze klant binnen een maand een uitgebreide risicokaart van de supply chain ter ondersteuning van zijn kosteneffectieve ontwikkeling.

RiskTracer kan ook een partner zijn bij de voorbereiding van voorstellen, als een coördinator of partner in EU-onderzoeksprojecten, evenals een netwerk van logistieke experts.

Lees meer

België

BlueSkyRisq

BlueSkyRisq is een adviesbureau dat grote organisaties adviseert in risicomanagement. BluesSkyRisq wordt geleid door Johan Segers, Master in Engineering, en Associate in Risk Management en Associate in Risk Financing. Johan heeft 25 jaar ervaring en stelde vast dat zelfs voor organisaties met een goed georganiseerd risicomanagement beleid in de praktijk mislopen omdat foutieve premissen in het proces sluipen of omdat een belangrijk risico niet herkend wordt.

De gebruikelijke risicomatrix in Excel overlopen en updaten? Totaal achterhaalde werkwijze! De kracht van RISKID zit hem precies in de brede èn diepe aanpak die zorgt dat alle elementen die van belang zijn aandacht krijgen, in team geëvalueerd, aangepakt, getraceerd en opgevolgd kunnen worden.

Meer weten over BlueSkyRisq of RISKID? Neem contact op met Johan Segers, +32 486 900 162, johan.segers@riskid.be

Lees meer

Nigeria

PMconsultings

PMconsultings die wordt verhandeld als “Apan Muelt Consults” is een samenwerkingsverband voor het opbouwen van organisatievermogen dat is toegewijd aan het ontwerpen, diagnosticeren en ontwikkelen van elk type en grootte van organisaties (privé en publiek) als geheel om continu strategisch genoeg te zijn om doelen, doelstellingen en doelen te bereiken onder alle omgevingsomstandigheden via betere beslissingen en verstandiger acties.

We faciliteren oprecht de groei van kenniswerkers voor onze 21e-eeuwse risicorijke wereld door gebruik te maken van onze Power of Three in Enterprise Risk Management (ERM), Project Management (PM) en Financial Management (FM).

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Samuel Temitope Apanisile, +23 480 230 547 99, samuel.temitope@pmconsultings.net

Lees meer