Wat klanten over ons zeggen

We kunnen eenvoudig opscheppen. We weten namelijk al hoe geweldig onze oplossing is! Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven – luister naar wat onze klanten te zeggen hebben over RISKID!

Verbindend en innovatief zijn voor mij de kernwoorden als ik aan RISKID denk. Wat ik erg waardeer in de samenwerking met RISKID is het meedenken en de flexibiliteit van de mensen. Daarbij is de software een geweldig middel om efficiënt veel medewerkers de gelegenheid te geven mee te denken. Dat creëert draagvlaken betrokkenheid en dus continuïteit!”

Wopke de Jong, Business Development Manager bij Avéro Achmea

“We werken binnen de gemeente Delft met plezier met RISKID. De meerwaarde zit natuurlijk in de dialoog die je met elkaar voert. Niet onbelangrijk is echter dat RISKID als digitale tool het werk echt makkelijker maakt.”

Monique te Selle, Strategisch Adviseur bij Gemeente Delft

“Het beheersen van risico’s is cruciaal voor een organisatie als Stork. Collaboratief risicomanagement met RISKID heeft ons in staat gesteld onze manier van werken te verbeteren en de risico’s waarmee we als organisatie worden geconfronteerd beter te beheersen. Door de mogelijkheid om samen met het RISKID-team te ontwikkelen, konden we de softwaretool verbeteren voor ieders voordeel

Dirk-Jan Voorn, Chief Risk Officer bij Stork

“RISKID is een collaboratief instrument dat daarnaast buitengewoon gebruiksvriendelijk is. Deze software draagt bij tot een levendige groepsdynamiek, tot risicobewustwording en tot risicoalert te handelen.”

Thinka Bor-Reijinga, Associé bij Fakton Executives

“RISKID is een zeer gebruiksvriendelijke tool, waarmee we veel vergadertijd besparen en die we 24/7 tot onze beschikking hebben. Het contact met TeamSupport verloopt altijd prettig en de helpdeskservice is snel en efficiënt.”

Joke Vermeeren, Senior Adviseur bij Erasmus MC

“Risicomanagement binnen projecten is een intensief proces als je dit goed wilt beheersen. Ik gebruik RISKID om dit proces gedurende alle fasen van een project efficiënt uit te voeren. Waar ik eerder met Excel de risico’s bijhield lukt het niet goed om het risicodossier actueel te houden. RISKID ondersteunt het risicomanagementproces goed en maakt dat alle betrokkenen zich eigenaar voelen.”

Jos van Ginkel, Project Manager bij Gephuro B.V.

“Door het gebruik van de online tool van RISKID bij het Brunel Solar Team zijn wij in staat geweest om risico’s gemakkelijk en efficiënt in kaart te brengen tijdens het bouwen en racen van zonnewagen Nuna7. Geen tijdrovende teamsessies, maar een online omgeving waarin iedereen zijn zorgen kwijt kan en deze makkelijk geprioriteerd kunnen worden.

Daarnaast hebben we de expertise van alumni ingeschakeld om ons te behouden voor risico’s tijdens de 3,000 km lange race door de Australische woestijn. Kortom, een intuïtieve online omgeving die tijdbesparend én efficiëntieverhogend werkt.”

Jorrit Vervoordeldonk, Technisch Manager bij Brunel Solar Team

“Ik gebruik RISKID om risk assessments met management teams uit te voeren. Het geeft ons de kans om de workshop tijd en plaats onafhankelijk uit te voeren. Door de inzet van RISKID besparen we tijd en passen we een goed uitgedachte methodiek toe.”

Filip van Kesteren, GRC Consultant bij Finext

“RISKID maakt het mogelijk grotere groepen te betrekken bij het inventariseren en het beoordelen van risico’s. De tool sluit daarnaast ook goed aan bij het nieuwe werken: op elk gewenst moment van de dag is het mogelijk om in te loggen en jouw bijdrage te leveren.”

Gerard Kamps, Risicomanager bij NS Stations

Innovatieve en gebruiksvriendelijke tool om mee te werken. Door de flexibele instelling van TeamSupport hebben we altijd goed verzorgde brainstorm sessies kunnen houden met uitstekende resultaten en tevreden deelnemers.”

René Voogt, Director of Advancement bij Tilburg University

“Als adviseur werk ik graag met RISKID, omdat de tool een doordacht proces bevat dat op een natuurlijke manier risicobewustzijn creëert bij directie en MT-leden. De tool zorgt voor meerdere contactmomenten, waardoor de deelnemers echt over risico’s gaan nadenken. Daarnaast zijn de bedenkers van RISKID echte ondernemers, die altijd bereid zijn een stapje extra te doen.”

Rick van Dijk, Risicomanager bij VvAA

“Bij de Gemeente Groningen hebben we de tool sinds 2013 bij het fysieke domein intensief ingezet. Met name bij multidisciplinaire teams, die vaak op meerdere locaties zitten, is RISKID een belangrijk instrument om alle deelnemers blijvend aan te laten haken bij risicomanagement.

Het Monitoren van risico’s vinden wij een handige toevoeging op het pakket, omdat risico-eigenaren daarmee 24/7 inzicht hebben in hun risico’s en impuls kunnen geven aan de beheersing ervan. Daarnaast krijgen actiehouders van beheersmaatregelen tijdig een por waarmee de zekerheid van beheersing van het risico toeneemt.

De ondersteuning is ook van hoge kwaliteit: er wordt snel een oplossing gevonden bij problemen en meegedacht met de klant. Op basis van tips en ergernissen wordt het pakket voortdurend verbeterd.”

Alexander Kars, Risicomanager bij Gemeente Groningen

“Onze ambitie is projecten steeds beter te beheersen. Risicomanagement is voor ons daarin een belangrijk middel dat door onze klanten steeds meer wordt gevraagd en gewaardeerd.

RISKID stelt ons in staat om op een efficiënte wijze een risicodossier op te bouwen en te beheersen. De tool is overzichtelijk en handzaam en leidt ook minder ervaren gebruikers stapsgewijs door het proces.

Het stelt teamleden maar ook partners en klanten in staat om op een voor hen geschikte tijd en plaats haar bijdrage aan het risicodossier te geven terwijl de regie over het dossier wordt behouden.”

Hugo Aupers, Group Risk Manager bij Dynniq Group

“RISKID voorkomt barrières voor het uiten van relevante argumenten / ideeën door ongewenste groepsdynamiek. RISKID richt de aandacht op het bespreken en afwegen van argumenten en niet op het verzamelen ervan. Hierdoor kan er maximaal rendement worden bereikt.”

Harald Bouwman, Consultant bij Royal HaskoningDHV

“Het inventariseren en prioriteren gaat zeer gebruiksvriendelijk in de RISKID Tool. Bij vragen zijn de medewerkers van TeamSupport behulpzaam en daarnaast, denken ze ook mee in het vinden van oplossingen.”

Anne van Boxtel, Risicomanager bij Tauw

“Wij gebruiken RISKID om op een snelle en efficiënte manier veel informatie op te halen uit projectteams. Het faciliteert onze consultancy, doordat de deelnemers aan de sessie zelf van tevoren al risico’s kunnen invullen, en wij hiermee de plenaire sessie echt voor communicatie en afstemming gebruiken tussen verschillende disciplines en kennisdragers. Win-win voor onze klant en onszelf!

Linda Docters van Leeuwen, Principal Consultant bij OXAND

“Ik heb meerdere malen naar grote tevredenheid samengewerkt met RISKID. Door de gebruikersvriendelijkheid en laagdrempeligheid van de tool is tijdens de risicoanalyse goed tot de kern te komen en zijn er goed werkbare resultaten te behalen. Daarnaast wordt de technische ondersteuning verzorgd door zeer kundige en betrokken facilitators. Ik hoop de samenwerking nog vaak een vervolg te kunnen geven.”

Maarten van Zwieten, Eigenaar Zilverwerk en partner bij OPUS18

“Shared Ambition is gespecialiseerd in bedrijfspsychologie. Het beschermen van de privacy van onze cliënten is een zeer belangrijk aandachtspunt in ons werk. RISKID heeft ons op een prettige- en praktische manier geholpen bij het in kaart brengen van al onze processen. Met behulp van hun applicatie werken we binnen een continu ‘verbeterplan’. We zien op welke onderwerpen we moeten schakelen en we krijgen in beeld welke issues zijn opgelost.

De adviseurs van RISKID blijven kritisch meekijken waardoor we scherp blijven. Mede dankzij de hulp van RISKID is de AVG wetgeving volledig geïntegreerd in onze bedrijfsvoering!”

Rein Zuidema, Algemeen Directeur bij Shared Ambition

“Ik werk al enkele jaren samen met TeamSupport en ik maak gebruik van RISKID. Samen met TeamSupport heb ik risicosessies georganiseerd voor projecten van Waterschap Rivierenland, Provincie Zuid-Holland en de Gemeente Amsterdam. Ik werk graag samen met TeamSupport vanwege hun deskundigheid, flexibiliteit, organiserend vermogen en gebruiksvriendelijkheid van RISKID.”

Ridwaan Tmalla, Senior Consultant bij ARCADIS
Verstuur bericht
naar boven

RISKID maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.