Referentiecases

RISKID is in verschillende markten vertegenwoordigd en klanten leggen uit hoe RISKID hun risicomanagement optimaal ondersteunt.

Overheid

RISKID ondersteunt strategisch risicomanagement. De gemeente Delft behoort met zo'n 103.000 inwoners tot de grotere gemeenten in Nederland. In 2014 heeft de gemeetne een duidelijke beleidskeuze gemaakt voor een nieuwe benadering van risicobeheer binnen alle geledingen van de organisatie: strategisch risicomanagement (SRM).

Infrastructuur

Structuur en focus maken risicosessies efficiƫnt. Tauw is een internationaal advies- en ingenieursbureau met ruim 1.200 medewerkers en een sterke focus op een duurzame en betere leefomgeving. Expertisegebieden zijn onder meer waterbeheer, luchtverontreiniging, energie en infrastructuur.

Waterschappen

RISKID maakt risicomanagement leuk en actief. De hoogheemraadschappen van Rijnland en van Schieland en de Krimpenerwaard zijn twee van de 21 waterschappen in Nederland. Ze bieden bescherming tegen wateroverlast en watertekort en beheert de waterkwaliteit van plassen, grachten en sloten. Ook zuiveren ze het afvalwater van alle huishoudens en bedrijven in hun werkgebied.

Off shore

Heading towards a cleaner future with risk innovation.