Referentiecases

Onze klanten in verschillende markten leggen in deze referentiecases uit hoe RISKID hun risicomanagement ondersteunt.

Overheidsinstanties

Overheden en risicomanagement, hoe gaat dat in zijn werk?

Risicomanagement staat hoog op de agenda van de gemeente Delft na de crisis in 2008 en forse tegenslagen op enkele vitale projecten.

Daarom is het des te indrukwekkender hoe zij het tij hebben gekeerd en een unieke manier hebben gevonden om risicomanagement te laten werken voor hun complexe en “rigide” organisatie.

Infrastructuur

Tauw Group is een internationaal adviesbureau van meer dan 1.200 medewerkers, met een sterke focus op een duurzamer en beter milieu.

Hun consultants hebben veel organisaties geholpen een goed risicomanagement programma te implementeren dat resulteert in meer effici├źntie en lagere faalkosten.

Waterbeheer

Nederlanders staan bekend om hun waterbeheer. Sterker nog, Nederland is de best beschermde delta ter wereld.

Benieuwd hoe de Nederlandse waterschappen met risicomanagement ons land veilig houden voor hoog water en zorgen voor voldoende schoon water?

Offshore

Op weg naar een schonere toekomst met risico-innovatie.

RISKID biedt offshorebedrijven een nieuwe technologie en methode om risico’s tijdens alle fasen van het project te identificeren, te analyseren en te beheren.

Verstuur bericht
naar boven

RISKID maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.