Eenvoudig, Makkelijk te Begrijpen

Internal Controls & Compliance Software

Ideale Oplossing voor Risicogestuurd Compliance.

In de huidige datagestuurde wereld zijn internal controls & compliance essentieel.

RISKID helpt u te voldoen aan alle internationale voorschriften, normen en codes. Onze oplossing is ontworpen om uw stakeholders samen te brengen, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de compliance risico’s en u eenvoudig aan uw verplichtingen kunt voldoen.

Het naleven van de regelgeving en zorgen over de privacy van persoonsgegevens vormen een mijnenveld van risico’s. Het begrijpen van wetten, normen en codes is een enorme uitdaging, maar RISKID biedt een oplossing.

Integrale Aanpak

Dankzij het collaboratieve karakter van onze software kunt u duidelijk afgebakende compliance taken toewijzen aan individuele gebruikers of teams, zodat alle potentiële nalevingsrisico’s integraal en in samenwerking worden aangepakt.

Voordelen

Een moderne, alles-in-één internal controls & compliance oplossing om de naleving van de huidige complexe wet- en regelgeving te vereenvoudigen. Het is gestroomlijnd en zo eenvoudig te gebruiken dat er betrokkenheid wordt gecreëerd, van de werkvloer tot de bestuurskamer.

Control Testing

Met het uitgebreide Test of Control mechanisme kunt u test en review taken toewijzen met een duidelijke tijdlijnweergave.

Geheel Aanpasbare Formulieren

Alle beleids-, controle- en testformulieren zijn geheel aanpasbaar en configureerbaar om te voldoen aan de unieke voorkeuren van uw organisatie.

Unieke Dashboards per Gebruiker

Gebruikers kunnen aangepaste, gepersonaliseerde dashboards configureren om statistieken te tonen die voor hen relevant zijn.

Bliksemsnel

Ongeacht hoeveel geschiedenis of bewijsmateriaal er ook geüpload wordt, uw software loopt altijd soepel, zelfs met grote hoeveelheden gegevens in het systeem.

Naadloze Integratie met Risico’s

Een naadloze koppeling van risico’s en controles om ervoor te zorgen dat de juiste prioriteiten gesteld worden voor de compliance behoeften van uw organisatie.

Gebruiksgemak

Wij zijn RISKID. Het maken van gebruiksvriendelijke software zit al in ons DNA sinds 2009. Onze compliance software is gebouwd op dezelfde ontwerpprincipes waarop wij ons succes gebouwd hebben.

Ontdek onze Internal Controls & Compliance tools

Plan vandaag nog een demo in!

Verstuur bericht
naar boven

RISKID maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.