Over ons

De ambitie van RISKID is om de beste Enterprise Collaborative Risk Management software te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat effectief risicomanagement alleen bereikt kan worden door het verhogen van het risico bewustzijn over de gehele organisatie. Dit doen we door alle stakeholders te betrekken in het risicomanagement proces met innovatieve tooling en sociale technologie. Software moet gebruikersvriendelijk zijn; er is geen excuus meer voor overgecompliceerde software, daarom dragen we bij RISKID de gebruikersvriendelijkheid van onze software hoog in het vaandel.

Wie zijn het die dit doen? RISKID is gestart in 2009 door vier gelijkgestemde personen. Drie van hen hebben een technische achtergrond en een heeft een bedrijfskundige achtergrond. Met zijn vieren zijn wij de uitdaging aangegaan om van RISKID de beste Enterprise Risk Management software te maken.

Risk Experts

RISKID is een onderdeel van TeamSupport, Creating together B.V. en is een gecontroleerd groeiend en innovatief softwarebureau die haar producten en diensten levert aan de wetenschap, de overheid, de lokale overheid, de zorgsector en nationale en internationale ondernemingen. Innovatie, kwaliteit en dienstverlening zijn de basispijlers van het succes. We investeren onze tijd en energie in het behouden en verbeteren van deze drie basispijlers, zodat we aan onze klanten de beste producten en diensten kunnen leveren.

Uit wetenschappelijk (gepubliceerd) onderzoek is komen vast te staan dat de door ons ontwikkelde software op eenvoudige en gebruikersvriendelijke manier toe te passen is. Onze uitdaging is om organisaties en projecten optimaal te ondersteunen met behulp van RISKID.