Vertrouwde deskundigheid in risicomanagement sinds 2009

RISKID is in 2009 als startup opgericht door drie toenmalige studenten van de Technische Universiteit Delft.

Het softwareproject waarmee onze reis begon, was gebaseerd op een Group Decision Support System (GDSS) om een strategiesessie voor de directie van KLM Airlines te faciliteren. Het werd zo goed ontvangen dat ons team cum laude afstudeerde en een bedrijf oprichtte om deze zelf gemaakte software op de markt te brengen.

Toen de financiële crisis toesloeg, stond risicomanagement opeens hoog op de agenda van alle organisaties. Het was duidelijk dat de meeste organisaties nog steeds aan risicomanagement deden met behulp van Excel-spreadsheets, waardoor een omslachtig, inefficiënt en ineffectief proces ontstaat dat baat zou hebben bij een digitale transformatie. Wij besloten onze oplossing te herontwerpen om ons te concentreren op risicomanagement, het proces te vereenvoudigen en het meer collaboratief te maken en tegelijkertijd bedrijven te helpen de organisatorische risico’s te verminderen.

Wij zijn vernieuwend. Wij zijn van nature gericht op samenwerken. Wij wilden het anders doen, om een werkwijze mogelijk te maken die alle stakeholders bij het risicomanagement proces betrekt en hen zo helpt hun risicovolwassenheid in de loop van de tijd te verbeteren. Hiermee werd RISKID geboren.

Onze Missie

is om organisaties in staat te stellen samen risico’s te beheren door middel van technologie, waarbij een sterke basis wordt gelegd om de veerkracht en het succes van het bedrijf te ondersteunen.

Onze Visie

is van een wereld waarin elk individu goed geïnformeerde beslissingen kan nemen om zijn doelen te bereiken.

Onze Waarden

Teamwork, Respect, Persoonlijk, Eerlijk, Plezier.

We willen de wereld laten zien hoeveel beter processen kunnen zijn door samen te werken.

Vandaag de dag is RISKID de snelst groeiende aanbieder van risicomanagement tools in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in risicomanagement en risicoanalyse software en zijn er uitsluitend op gericht bedrijven te helpen hun risicomanagement processen te verbeteren door middel van samenwerking.

In de geest van samenwerking werken wij samen met verschillende universiteiten in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Maleisië. Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via ons netwerk van tussenpersonen, waardoor een wereldwijd bereik mogelijk is met behoud van een zeer persoonlijke klantenservice.

Onze klanten zijn risicomanagers in alle sectoren die een eenvoudige, elegante, aantrekkelijke en betaalbare tool nodig hebben die alle beloften nakomt.

Verstuur bericht
naar boven

RISKID maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.