Compliance & Risk Congres 2017

Op 20 juni 2017 organiseren wij ons jaarlijkse Compliance & Risk Congres in het Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar hebben wij als onderwerp gekozen voor “Permanent Change and Disruption”. Een interessant thema over uitdaging van de continue stroom van verandering waar we iedere dag mee te maken hebben met een impact op ons en ons werk.

Het Compliance & Risk Congres 2017 biedt concrete handvatten en brengt alle belangrijke spelers samen. Van disruptors tot aan compliance- en risk deskundigen en toezichthouders. Een uitgelezen kans om extra inzicht te krijgen door de ervaring en expertise van professionals in de branche. Want terwijl de financiële sector nog altijd werkt aan het herstellen van de tijdens de kredietcrisis opgelopen reputatieschade, zorgen innovaties als Blockchain, Fintech en Insurtech al weer voor nieuwe uitdagingen. Net als maatschappelijke initiatieven op het gebied van duurzaamheid en ethiek. En wat te denken van de globalisering en harmonisering van markten en de wet- en regelgeving die daarmee gepaard gaat? Thema’s die zowel risico’s met zich meebrengen als ongekende kansen!

Sprekers van formaat
Dagvoorzitter Jort Kelder presenteert met flair een inspirerend programma met interessante sprekers en uitnodigende parallelsessies. Vergroot uw kennis met onder andere de keynotes van ‘Trendwatcher des Vaderlands’ Adjiedj Bakas over De digitale transformatie, Patrick Hoedjes (EIOPA) over Solvency II – een jaar na implementatie – en Willemieke van Gorkum (DNB) over Innovatie en Toezicht. Praat mee tijdens het panelgesprek met onder meer DNB, EIOPA, het Verbond van Verzekeraars en de VCO.

Profiteer van onze relatiekorting
Inschrijven voor dit interactieve congres kan direct via de website. Onze relaties ontvangen een aantrekkelijke korting van 75 euro op de ticketprijs. Gebruik code CRC17RISKID om van deze relatiekorting te profiteren. Indien gewenst, kan na afloop van het congres een deelname certificaat worden uitgereikt.

Kijk voor meer informatie over het programma, de sprekers, het thema en de locatie op onze vernieuwde congreswebsite www.complianceriskcongres.nl.